EN

RÓLUNK

A Viastein Kft. 2017-ben kezdte meg a gyártást az Európában is egyedülálló biharkeresztesi üzemében. Üzletpolitikánk középpontjában áll, hogy az igényeket teljes mértékben kielégítő prémium minőségű termékekkel magas szintű szolgáltatásokkal, rövid szállítási határidővel állunk vásárlóink, partnereink rendelkezésére.

Célkitűzésünk, hogy az aktuális trendeknek megfelelően bővítsük termék palettánkat, izgalmas színekkel, formákkal, felületekkel, új funkciókkal, valamint egyéni elképzeléseket is valóra váltsunk.

Missziónk /VÍZIÓNK

Cégünk működését jól képzett, több éves szakmai múlttal bíró szakemberekre bíztuk. Üzletpolitikánk középpontjában áll, hogy az igényeket teljes mértékben kielégítő prémium minőségű termékekkel, magas szintű szolgáltatásokkal, rövid szállítási határidővel álljunk vásárlóink, partnereink rendelkezésére. Célkitűzésünk, hogy a jövőben egyre szélesebb termékpalettával, izgalmas formákkal, változatos színekkel, bővülő szolgáltatásokkal új, és időtálló trendet teremtsünk.

Vállalatunk folyamatosan törekszik termékkínálatának bővítésére, hogy megfeleljen ügyfeleink igényeinek, és lépést tartson a kerttervezési trendekkel.

Referenciáink

Térkőgyártással kapcsolatos tapasztalatunk 15 évre nyúlik vissza.
Referenciáink között:

  • Puskás Ferenc Stadion
  • Balatonlelle Nagyfény Resort
  • Szántód Balaland
  • Balatonboglár Platán Garden
  • Lupa beach
  • Merseminimál ingatlanok

referenciák

Innováció
& elegancia

Innováció
& elegancia

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Igényeljen leggyorsabban és legegyszerűbben ajánlatot a szakembereinktől.

VIASTEIN Értékek

01

A legmodernebb technológiával felszerelt gyár

02

Prémium minőség

03

Több mint 15 éves tapasztalat

04

Egyedi felületkezelési technikák

Legyen a partnerünk!

Kérjen tőlünk ajánlatot